Vauhdikas viikonloppu

Uutisvirta

Vauhdikas viikonloppu

13.12.2010

Vauhdikas viikonloppu taustalla ja vauhdikaan viikon ensimmäisen päivän ilta alkaa olemaan parhaimmillaan, eli siinä vaiheessa, jossa on mahdollisuus rauhoittua kuulemaan takkatulen räiskettä saunan jälkeen sohvalla istuskellen.

11.12.2010 kello herätti uneliaan kuudelta ja valmistautuminen matkaa kohti Helsinkiä ja puoluetoimistoa saattoi alkaa. Puoluetoimistolla kokoustimme puolueen Itä-Suomi työryhmän kanssa valmistellen puolueellemme näkemystä ja ohjelmaa Itä-Suomen elinvoimaisuutta parantaaksemme. Työryhmää johtaa Paavo Lipponen. Kokous oli keskusteleva ja aikaansaava, konkretiaa syntyi runsaasti ja tammikuussa jatkamme työtä.

Kotiuduttuani illalla Helsingistä sain alkaa leipomisurakoinnin, jossa vierähtikin pitkälle aamutunneille. Sunnuntaina 12.12.2010 Ruokolahdella oli Joulutori, jonne teamini kanssa osallistuimme vaalikassan kasvattaminen mielessämme. Tästä päivästä löytyy enemmän ja yksityiskohtaisemmin tarinaa (ja kuvia) osiosta elämää kuvina kohdasta.

Tänään 13.12.2010 suoraan töistä päiväkodilta päästyäni kaappasin lapset kyytiin ja suuntasimme kenkä- ja joulukorttiaskare tarpeiden ostoon Imatralle. Ravinteikkaan kaupungilla nautitun aterian jälkeen (lasten äänin 3/1 päädyimme Hesburgeriin) oli hyvä suunnistaa vihdoin kotiin ja päästä joulukorttien tekoon. Tyytyväisenä korttipinon korkeuteen on hyvä päättää tämän päivän ahkerointi ja vaihtaa hetkeksi vapaalle ja sitä seuraten untenmaille.

Huomenna on uusi päivä, täynnä uusia tilanteita, niin päiväkodissa, että kotona, tuskin maltan odottaa päästessäni huomenna katsomaan 9-vuotiaan tyttäreni tanssia lavaharjoituksiin kulttuuritalolle!

Nyt sinne saunaan ja sohvalle!