Kymäläinen kiittää Haglundia

Etusivu,Kansalaisadressi 2007,Kansalaisaloite 2015,Uutisvirta,Yleinen

Kymäläinen kiittää Haglundia tuesta kiinteistökaupoissa 

Kansanedustaja Suna Kymäläinen (sd) kiittää puolustusministeri Carl Haglundia (r) heräämisestä kiinteistökauppojen arkeen. Kymäläinen kannustaa Haglundia toimiin valtioneuvoston jäsenenä.

– On korkea aika toimia. Valmistelun tueksi on olemassa tuorekansalaisaloite EU- ja EFTA alueiden ulkopuolisten kiinteistökauppojen rajoittamisesta. Aloitteesta löytyy kriittisenkin lukijan kammattavaksi – väitän – paras tähän mennessä laadituista tilannekuvauksista sekä parannusehdotukset nykyiseen lakiin, sanoo asiaa jo vuodesta 2007 ajanut ruokolahtelainen Kymäläinen.

– Itse asiassa odotin sisäministeri Päivi Räsäsen (kd) ulostuloa asiasta jo aiemmin lupauksiensa mukaisesti, mutta puolustusministerin huomio asian tärkeydestä on todella tärkeää. Pääasia on, että hallituksessa herätään vihdoin ja ohjeistetaan virkamiehet valmisteluun.

– Huomattavaa on, että Haglund perusteli havahtumistaan median esiin nostamilla tapauksilla. Nimenomaan näissä talkoissa leveät hartiat ovat tarpeen. Siksi on myös hyvä, että meillä on julkinen sana, mikä uskaltaa kirjoittaa valppaasti myös turvallisuuspolitiikan epäkohdista, jatkoi Kymäläinen kansalaisaloitekiertueensa yleisötilaisuuden yhteydessä Lappeenrannassa.